ANKARA / ALTINDAĞ - İnönü Anadolu Lisesi

İnönü Anadolu Lisesi

Adres
Altınpark Mahallesi Erda Sokak No14 Türk İş Blokları Aydınlıkevler Altındağ/ANKARA
Vizyon
Öğrencisi, öğretmeni, velileri ile mutlu, toplum ve çevresiyle bütünleşmiş bir okul olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi Türk Milli Eğitimin amaç ve ilkeleri doğrultusunda çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatarak geleceğe hazırlamak, Yönetici,öğretmen, öğrenci ve velilerimizle güç birliği içinde öğrencilerimizi hayata ve bir üst öğrenime hazırlamak, Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren bir eğitim kurumu olmak, Toplumda bilgi ve düşüncelerine yer verilen , Türk Milletinin milli , ahlaki , manevi ve kültürel değerlerini benimseyen , koruyan ve geliştiren , sorgulayarak öğrenen , araştıran , çözümleyen ,uygulayan ,karar verme yeteneğine sahip,sorumluluk alabilen öz güvenli bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Öğretim Şekli :Tam gün öğretim yapılmaktadır.
İngilizce, Almanca.
Ulaşım
Okulumuza Ulus ve Kızılaydan 413 numaralı Belediye ve Halk otobüsleri ile, ayrıca site - yıldız minibüsleri ile ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri
Ankara, Altındağ, Aydınlıkevler semti merkezi bir yer olup bir çok yere tek vasıta ulaşım sağlana bilen, bünyesinde birçok ilk, orta ve lise okulları bulunan, sosyal bir semttir.Yakınında bulunan Altınpark ve alışveriş merkezleri Aydınlıkevler ve Ankara halkına güzel imkanlar sunmaktadır.
Okulumuz İl merkezine 6 km. uzaklıkta olup İlçe merkezinde bulunmaktadır.
2022-2023 Eğitim - Öğretim Yılı 200, 2023-2024 Eğitim - Öğretim Yılı 200
2022-2023 Eğitim - Öğretim Yılı Taban Puanı: 86
Futsal, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi.
Öğrenciler AB´yi tanıyor Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Comenius Projemiz 2017-2018 Okul Eğitimi Personel Hareketliliği KA2 E-twinning Projelerimiz